Tornseglaren

I centrum av Stadsskogen i Alingsås kommer Tornseglaren att erbjuda ett bekvämt boende med garage under de två eleganta husen med 14 bostadsrätter vardera. En flirt med industriell arkitektur kombinerat med ett romantiskt anslag i uttrycket ger husen en egen tydlig identitet.

TILL PROJEKTSIDA »

Följ Tornseglaren

Brf Tornseglaren Alingsås

435

28 unika bostadsrättslägenheter i två klassiska hus med en industriell flirt - mitt i Stadsskogen

Årets stämma i Tornseglaren idag. Vi riggar för att fira vår ettårsfest utomhus. Medlemmar hjärtligt välkomna klockan 18 till sent ☺️☀️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

Bo fritt med villakänsla på höjden!

Det som präglar bostäderna är möjligheten till social samvaro, väl möblerbara rum, god förvaring och stora trädgårdsbalkonger. Vackra utblickar och flödande ljus genom stora fönsterpartier. Högre upp i huset har man fri utblick ner mot Sörhaga och centrum och ut över Alingsåsviken och på våning 4 finns en liten utsiktsbalkong som är till för alla i Tornseglaren. Med ett förråd på de flesta uteplatserna och trädgårdsbalkongerna får du en privat sfär att vistas på. Förrådsrummet är isolerat, har el och ett fönster som släpper in dagsljus. Hur du vill använda det extra lilla rummet bestämmer du själv.

“Med brydsamhet om kunden och omsorg om detaljerna”